Taxi Airport bestellen


Prijs: € 0,-

prijzen zijn voor 1 t/m 4 pers.

prijs 5 t/m 8 pers. is + 10%


Over ons

Gaat u met vakantie of gaat u zakelijk op reis?

Taxiairportbestellen.nl is een onderdeel van GO2AIRPORT. GO2AIRPORT is in de internationale luchthaven wereld bekend onder de naam Go2airport GO2AIRPORT  is een professioneel georganiseerde persoonlijke dienstverlener, werkzaam in heel Nederland. Go2Airport specialiseert zich vanaf haar start in 2000 in de sectoren boekingsbureau voor personenvervoer. De gestage groei in deze sectoren heeft Go2Airport een leidende positie bezorgd, alsmede tot een toporganisatie laten uitgroeien.

Eindhoven airport

Vanaf 2000 is Taxi Go2airport één van de eerste regio vervoerders van en naar Eindhoven airport , in der loop der jaren wisten ook tal van buitenlandse reizigers de weg te vinden naar Go2airport.

Schiphol airport

In September 2013 heeft Taxi-Casey een Depot in Amsterdam-Schiphol geopend, daar mee is er een start gemaakt om het luchthaven vervoer van en naar Schiphol efficiënter te maken, maar ook voor de reizigers die van het Noorden naar Eindhoven Airport - Rotterdam airport gaan, een team staat voor u klaar.

Reserveer direct: 06 86 19 75 15
Informatie opvragen kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij rijden taxi-ritten in heel Noord Brabant, Zeeland, Limburg, Zuid-Holland en Noord- Holland. Utrecht. En dat voor scherpe tarieven. Ook 's Nachts zijn wij inzetbaar

Met onze service bieden wij u snel en voordelig uw vervoer van en naar een luchthaven in het binnen en buitenland . Reist u met een gezelschap? Wij organiseren graag 8 pers. minibussen voor u